Onze Arrangementen

Maak kennis met ons Nationaal Park De Biesbosch….zijn unieke natuur, zijn bijzondere verleden. Dit doen wij met onze historische rietaken “De Amer” en “De Drie Gezusters”. Gebouwd rond 1900 en gebruikt als werkschepen in De Biesbosch. Historisch erfgoed, in oude glorie hersteld voor rondvaarten zodat iedereen de mooiste wateren, eilanden en kreekjes in de Biesbosch kan bezoeken en bewonderen in authentieke vaartuigen.

Als stichting hebben wij ook een GOED DOEL. Ons streven is om regelmatig de Biesbosch rond te varen met mensen met een beperking in de ruimste zin des woords. Met uw boeking draagt u dus bij aan een bijzondere dag voor deze mensen.

Boek hier uw arrangement!

Wij zijn er om iedereen de Biesbosch op een bijzondere manier te laten beleven!

U kunt bij ons diverse arrangementen boeken. Vast gegeven is dat u altijd op een van onze prachtige historische schepen meevaart in nationaal park de Biesbosch. Onze aken bieden plaats aan maximaal 12 personen (minder kan en mag ook). Kleinschalig maar heel persoonlijk, comfortabel en ontspannen. Onze schipper vertelt u graag over onze aken en Biesbosch. Dit terwijl u door kreken vaart in een betoverend onbedorven gebied waar vogels u toefluiten vanuit riet en wilgenbomen.

Onze vertrekplaats is bij restaurant ‘t Voske in het prachtige dorpje Drimmelen aan rivier de Amer. Zij zijn onze vaste partner voor lunch, diner, buffet of borrel die u naar wens aan onze arrangementen toe kunt voegen.

Algemene Informatie

  • Wist u dat wij een stichting zijn en ook voor een GOED DOEL varen? Ons streven is om zeer regelmatig de Biesbosch rond te varen met mensen met een beperking in de ruimste zin des woords. Met uw boeking draagt u dus een steentje bij aan een mooie en bijzondere dag voor deze mensen.
  • Er is geen toilet aan boord van onze Rietaken. Natuurlijk maken we altijd een stop in de Biesbosch waar u tijdens een kleine wandeling even puur natuur een sanitaire pauze kunt nemen.
  • Tips: Neem mee (afhankelijk van het weer): zonnebrand, pet of hoedje, anti insectenspray, regenjasje of paraplu. Draag geschikt wandelschoeisel en gemakkelijk zittende kleding.
  • Bij regen gaan onze rondvaarten gewoon door. Alleen bij onweer, hevige wind en stortregens zullen wij uw boeking in overleg verplaatsen.
  • Opstapplaats: Restaurant ’t Voske, Biesboschweg 15 (oude haven) Drimmelen

Standaard Arrangement

325
  • Huur Aak 12 Personen Inclusief Schipper
Download hier onze laatste brochure!